Bio

Μια ζωή για εκείνη τη στιγμή.

Το να είσαι φωτογράφος είναι εντελώς διαφορετικό από το να είσαι φωτορεπόρτερ μηχανοκίνητων σπορ... η αλήθεια είναι ότι το να είσαι συνειδητός, κάποια περιοχή του εγκεφάλουσου... είναι σίγουρα σε «διαταραχή...»NIKOS_MITSOURAS_BORDER_GREY

BIO

Ο Νίκος Μήτσουρας είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Reporter Images γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Ο Νίκος ανέπτυξε ένα πάθος για τα γυρίσματα ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο και με έναν πατέρα να εργάζεται ως φωτογράφος άρχισε να πυροβολεί πολύ νέος. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1974.Το 1980 ο Νίκος Μητσούρας ίδρυσε την «Reporter Images», στην οποία είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι πρώτος Έλληνας φωτορεπόρτερ που καλύπτει αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) καθώς και τους αγώνες της Formula 1 από το 1987 σε όλο τον κόσμο.O Νίκος Μήτσουρας ήταν ο πρώτος στην Ελλάδα και μεταξύ των πρώτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο που είχε μόνιμη διαπίστευση για την επίσημη κάλυψη των αγώνων Formula 1 και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA). Είναι ειδικευμένος στην παροχή ολοκληρωμένων φωτογραφικών υπηρεσιών σε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων μηχανοκίνητων σπορ που παρέχουν ισχυρές εικόνες σε εφημερίδες και περιοδικά λίγα λεπτά μετά από κάθε γεγονός.Η Εταιρεία

Το φωτογραφικό μας πρακτορείο ιδρύθηκε το 1980 στην Αθήνα με στόχο την παροχή υπηρεσιών αθλητικής φωτογραφίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με ιδιαίτερη έμφαση στα μηχανοκίνητα αθλήματα F1, στους αγώνες WRC και στο ποδόσφαιρο. Από το 2007, η Reporter Images γίνετε το επίσημο φωτογραφικό πρακτορείο της Superleague Η Ελλάδα καλύπτει όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της πρωτάθλημα καθώς και του Εθνικού Ελληνικού Ποδοσφαίρου Ομάδα

Δημοσιογράφος Οι υπηρεσίες μας έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της επικοινωνία από το 1991, μέσω της πλήρους υπηρεσίας μας PR & Εταιρεία επικοινωνίας Reporter Media. Reporter Media αποτελείται από δημιουργικούς επαγγελματίες ειδικευμένος στην ανάπτυξη δημιουργικών ιδεών, γραφική υπηρεσίες σχεδιασμού και πολυμέσων.

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

08_SAT_I8Z9832
_GK27025

Οι άνθρωποι

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ

Είμαστε μία σύγχρονη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με εξειδίκευση στο χώρο της επικοινωνίας και του δημιουργικού σχεδιασμού μέσων ηλεκτρονικής και έντυπης διαφήμισης.

Το μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας έγκειται στο προσωπικό της, το οποίο αποτελείται από αρκετούς αφοσιωμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θέτουν την εξειδίκευση και το ταλέντο τους στην υπηρεσία των πελατών της εταιρείας σε καθημερινή βάση.

Φωτογράφοι

Nikolaos Mitsouras , Anna Kalagani
MAN18275_copia

Συνεργασιες

Για πάνω από 25 χρόνια έχει συνεργαστεί στενά με την Toyota Hellas, Toyota Europe, Nissan, Honda, Mitsubishi, Citroen Hellas, Fiat Auto Hellas, Ford Hellas, BMW, Mercedes Benz Hellas, Subaru Motors Hellas, Opel Hellas, Michelin Hellas, Audi, VW, Phillip Morris, Rothmans Hellas, τα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το Associated Press, Getty Images, το Reuters είναι μεταξύ των πελατών καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρακτορείο Τύπου.

in the present, we are the undisputed number one specialist photographic agency in the motorsport market, servicing teams and sponsors, circuits, promoters and racing series as well as a global roster of media outlets, both specialist and non-specialist.

LAT Images also furnishes the Motorsport Network’s entire portfolio of magazines and websites with bespoke photography.Επί του παρόντος, είμαστε η αδιαμφισβήτητη νούμερο ένα ειδικευμένη φωτογραφική υπηρεσία στην αγορά μηχανοκίνητων σπορ, ομάδες εξυπηρέτησης και χορηγοί, κυκλώματα, προωθητές και αγωνιστικές σειρές, καθώς και ένα παγκόσμιο κατάλογο των μέσων ενημέρωσης, τόσο ειδικός και μη ειδικός.


07CH-Graphic-07


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η υπηρεσία παραγωγής μας, με τις προηγμένες εγκαταστάσεις της, μας επιτρέπει να παρέχουμε την προσοχή στη λεπτομέρεια που απαιτείται για τη διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας.

Επεξεργαζόμαστε τα πιο απαιτητικά αιτήματα και παράγουμε εικόνες που πάντα ικανοποιούν και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των απαιτητικών πελατών μας.

Παραδίδουμε ισχυρές εικόνες σε εφημερίδες και περιοδικά λίγα λεπτά μετά από κάθε εκδήλωση για τις συντακτικές ανάγκες τους.

Οι εκδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το ιδιωτικό μας αρχείο εκατοντάδων χιλιάδων εικόνων. Ένας σημαντικός αριθμός μεγάλων εταιρειών και άλλων οργανισμών μας εμπιστεύτηκαν για την παραγωγή των εταιρικών τους φυλλαδίων, ενημερωτικών δελτίων, ημερολογίων και άλλου διαφημιστικού υλικού υψηλής ποιότητας. Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιούσε πάντα πλήρως τις προσδοκίες τους.

Όταν οι πελάτες μας/κάθε είδους εταιρείες ή/και οι διαφημιστικές τους εταιρείες απαιτούν εικόνες υψηλής ποιότητας για να απεικονίσουν και να ενισχύσουν ακριβώς ένα συγκεκριμένο 


Οι άνθρωποι μας

NIKOS_MITSOURAS_BORDER_GREY

Νίκος Μήτσουρας

NIKOS_MITSOURAS_BORDER_GREY

Ρόδη Μήτσουρα

NIKOS_MITSOURAS_BORDER_GREY

Ειρήνη Μήτσουρα

NIKOS_MITSOURAS_BORDER_GREY

Άννα Καλαγάνη

IMG_1465

Ανδρέας Δελής

IMG_1465

Γιώργος Λαμπέτης

IMG_1465

Στάθης Πετρόπουλος

IMG_1465

Simone Calvelli

IMG_1465

Manrico Martella

IMG_1465

Martin Trenkler

DX_S2702

Μιχάλης Αννούσης

DX_S2710

Γιάννης Βραχωρίτης

DX_S2702

Ραφαήλ Γεωργιάδης

DX_S2668

Βαγγέλης Έξαρχος

39EC0679

Λεωνίδας Μπακόλας

39EC0679

Δημήτρης Μελίτας

39EC0679

Νεκταρία Μπαλοματίνη

39EC0679

Μιχάλης Μπατζιόλας

39EC0679

Βασίλης Συκάς

39EC0679

Γιάννης Χαλάς


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 H απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας στην επίτευξη των στόχων τους με την παροχή των υπηρεσιών μας.